top of page

Naturligt, inte tillrättalagt.

Fotografering handlar för mig om att fånga en känsla, en sinnesstämning, ett ögonblick. Känslor kommer spontant och fotografier blir som vackrast när motivet får leva sitt eget liv. Naturligt – inte tillrättalagt.

 

Fotografering för mig handlar också om mötet med människor och platser. Utmaningen i att plocka fram det bästa av det som finns framför kameran. Att lära känna och att känna av.

 

Jag vill gärna låta fotograferingen bli ett möte där vi lär känna varann och tillsammans hittar den känsla som ska förmedlas. Det är min uppgift att få er att känna er avslappnade och trygga så att bilderna speglar era personligheter på bästa möjliga sätt.

 

Som fotograf är det många egenskaper som spelar in. Tekniskt kunnande och bra utrustning är givetvis en viktig grund, men minst lika avgörande för ett bra resultat är förmågan att skapa en skön atmosfär under fotograferingen. Jag vill att stunden vi har tillsammans ska vara fylld av glädje och ge alla involverade en rejäl dos positiv energi – det är mitt motto!

 

Både vardag och speciella tillfällen är värda att dokumenteras. Fotografier ger minnen för livet, och det är en ära att få vara med och skapa dessa.​

Skicka ett mail till Nenzephoto@gmail.com och berätta mer om vilken typ av fotografering du är intresserad av, så återkommer jag inom kort.

bottom of page